Saturday, February 18, 2012

Kohevad banaanipannkoogid neljale

Vaja läheb:
2 küpset banaani, poole sidruni mahl, 3 muna, 2-3sl suhkrut, 1tl soola, 0,5dl vett või piima, 2,5dl jahu, praadimiseks õli

Juhend:
Vajuta banaanid kahvliga puruks ja sega sidrunimahlaga, nii ei lähe banaanid enne tainasse lisamist pruuniks. Samuti annab see banaanidele mõnusalt hapuka maitse. Eralda munadel kollased ja valged. Lisa munakollastele suhkur, pool soolast ja hõõru vahule. Seejärel sega hulka purustatud banaanid ja vesi/piim. Lisa jahu ja töötle tainas ühtlaseks. Vahusta munavalged ülejäänud soolaga tugevaks vahuks, lisa tainale ja sega hästi ettevaatlikult läbi, nii et munavalget väga ei purustaks, sest muidu pannkoogid ei kerki. Prae väiksemad ülepannkoogid ja serveeri kohe. Kõrvale sobib väga hästi punasesõstra moos.






No comments:

Post a Comment