Friday, February 3, 2012

Üleküpsetatud pannkoogid singitäidisega neljale


Vaja läheb:
Tainas-2s võid, 2dl jahu, 0,5tl soola, 2dl piima ja 3 muna
Täidis-1 mugusibul, 150g maitsestamata toorjuustu, 2-3sl majoneesi, 100g sinki, 1 marineeritud kurk, musta pipart, hakitud tüümiani, 100g riivjuustu ja rohelist sibulat
Küpsetamiseks õli.

Juhend:
Taina valmistamiseks sulata vüi ja lase pisut jahtuda. Samal ajal kui või jahtub, sega jahu ja sool ning klopi sisse piim ja munad. Lisa tainasse sulatatud või ja jäta 15 minutiks seisma.
Täidise tegemiseks haki sibul (omal valikul), sink ja marineeritud kurk. Hõõru toorjuust ja majonees ühtlaseks ning maitsesta pipra ja tüümianiga. Sega sisse sibul, sink ja kurk.
Küpseta suured õhukesed pannkoogid. Jaga täidis kookidele, keera koogid rulli ja tõsta võiga määritud ahjuvormi. Raputa peale riivjuust. Küpseta 200-kraadises ahjus 15 minutit. Serveerimisel võid peale raputada hakitud rohelist sibulat.
Seekord käis meie toitu degusteerimas ka Sander, kes kiidab meie pannkooke taevani. :)






No comments:

Post a Comment