Vaja läheb:
3 muna, 1tl soola, 1sl suhkrut, 3dl jahu, 4dl hapupiima või keefirit, praadimiseks õli
Serveerimiseks:
100g meelepärase maitsega toor- või sulatatud juustu, singiviile, (külmsuitsu või õrnsoola) punase kala fileed, pasteeti, salatilehti, tomativiile vm
Meie maitsestasime singitükikeste, valmis toorsalati ja sulajuustuga
Juhend:
Klopi mune suhkru ja soolaga, kuni segu veidi vahutab ja suhkur on sulanud. Lisa jahu ja sega ühtlaseks massiks, kuni jahuklimpe enam ei ole. Seejärel lisa kolmes-neljas osas hapupiim (või keefir). Vahepeal sega segu ühtlaseks, nii saad siidise taina. Lase pannkoogitainal enne küpsetamist vähemalt 10 min seista.
Küpseta õhukesed ülepannikoogid. Lase enne serveerimist jahtuda.Määri jahtunud pannkookidele pisut toorjuustu/sulajuustu ja aseta peale
meelepärast salatirohelist koos muude lisanditega. Keera pannkoogid
tihkelt rulli ja soovi korral lõika 2-3cm pikkusteks juppideks.
No comments:
Post a Comment